Innovar o retrocedir?

26 Mar 2008 | 6:13 pm | Autor: Roc Fages

Filed under: e-Government

He sabut a través d’en Marc Vidal i d’en Nacho Campos que sembla ser que, tal i com indica Carlos Blanco, el Mobile World Congress gairebé segur que no tornarà a Barcelona, encara que el contracte estigui vigent. A la web del Mobile World Congress, però, s’anuncien encara les dates del 2008 i les del 2009 a Barcelona.

Entre les diverses raons que, segons Blanco, han fet decidir als organitzadors de marxar, tot apuntant que l’empresa organitzadora ha canviat d’amo, són:

1. Abusos en els preus dels hotels  (al mateix post de Blanco hi ha links a noticies que ja van parlar d’aquest tema a La Vanguardia, El País o HostelTur)

2.- Problemes de transport, sobretot de Taxis els dies de l’esdeveniment

3.- Robatoris als assistents a l’esdeveniment

Segurament hi ha d’altres raons de fons, potser vinculades amb aquest canvi d’amos de l’empresa organitzadora. 

La confirmació del tema es veurà els propers dies a la premsa. Si ho donen com a noticia és perquè ja han contrastat fonts i és cert.

Dit això, si és cert, aquesta és una ‘cremà’ amb tots els ets i uts de la falla ‘Catalan Innovation’. Quina poca visió de futur! Quina constatació més barroera del ‘la pela és la pela’ que ens atribueixen als catalans! Així volem aprofitar les opcions que començàvem a tenir per recuperar posicions perdudes?  

 

3 Comments for 'Innovar o retrocedir?' »

 1.  
  March 27, 2008 | 9:57 am
   

  Sorprendente y una pena.

  Pensaba que Makinavaja había sido el último chorizo de Barna, pero parece que no es así. :-(

 2.  
  Maria
  May 19, 2008 | 2:25 pm
   

  ¿Es cierto a dia de hoy este rumor? Si es así: Podréis obtener( y si no comentar) el argumento real (siempre es el político, claro) de pq no se hará en Barcelona?

 3.  
  May 19, 2008 | 6:08 pm
   

  Maria, no queda clar. No ha sortit com a noticia, però a la web de Mobile World Congress (http://www.mobileworldcongress.com), al costat de les dates del 2009 (16-19 de febrer) no surt cap ciutat, i a l’apartat d’informació d’aquest proper congrés (http://www.mobileworldcongress.com/contact.htm), diu, literalment: “The 2009 GSMA Mobile World Congress will be held 16-19 February”, sense especificar a on.

Leave a comment





RSS feed for comments on this post | TrackBack URI